علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

همتی: ایران پول بلوکه شده زیادی در ژاپن ندارد

همتی: ایران پول بلوکه شده زیادی در ژاپن ندارد رئیس کل بانک مرکزی گفت: ایران از منابع خود در ژاپن برای واردات کالا استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۱۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشور ژاپن به عنوان یکی از بزرگترین مشتری های آسیایی نفت ایران، باوجود تحریم های ترامپ، توانست یک دوره معافیت شش ماهه را از ایالات متحده کسب کند و پس از آن صادرات نفت ایران به ژاپن متوقف شد. اما یکی از مهمترین مباحث فی مابین میان دو کشور پول های بلوکه شده ایران، در ژاپن است. در این باره سران دو کشور در دیدار اخیر خود صحبت و گفت و گو کردند.

 

«حسن روحانی»، رئیس جمهور، پس از 19 سال راهی ژاپن شد. روحانی در جریان این سفر، در نشست با مدیران ارشد ژاپنی در این باره گفت: «امیدوارم شما و هم‌چنین دولت ژاپن تلاش ‌کنید برای این‌که ما روابط بهتری داشته باشیم و از جمله پول‌های ما که در بانک ژاپن مسدود شده، آزاد شود و ما در این شرایط بتوانیم از این پول‌ها استفاده کنیم. این ارز به فروش نفت ما قبل از تحریم آمریکا مربوط می‌شود بنابراین، این حق طبیعی ماست که این پول به ما برگردانده شود.»

 

حالا «عبدالناصر همتی» رئیس کل بانک مرکزی، در پاسخ به این سوال که «طرف ژاپنی برای بازگرداندن پول های بلوکه شده ایران در ژاپن چه قول‌هایی را داده است» گفت: پول‌های ایران در ژاپن خیلی بلوکه نیست. پول‌های ما در بانک‌های ژاپنی است و در چند ماه گذشته هم بخشی از آن را توانستیم، استفاده کنیم.

 

او در ادامه بیان کرد: بانک‌های ژاپنی نگرانی دارند که چگونه پول‌ها را تامین کنند. با آنها مذاکره می‌کنیم. فکر می‌کنم در آینده نزدیک از منابع خودمان در آنجا برای واردات کالا استفاده کنیم.

منبع: برنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار